Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Εκδηλώσεις για τη λήξη του σχολικού έτους: Έκθεση μαθητικών έργων και εργασιών Τεχνολογίας και Καλλιτεχνικών και Παρουσίαση των Προγραμμάτων Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων

Την Τρίτη 10 Μαΐου από τις 9:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων εκδήλωση για τη λήξη του διδακτικού έτους 2010-11. Η εκδήλωση περιλάμβανε:
- Παρουσίαση και προβολή φωτογραφιών για το Πρόγραμμα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, "Ταξίδι στους Δρόμους της Φωτιάς" και από την 3ήμερη εκδρομή στο ΚΠΕ Άνδρου.
- Παρουσίαση φωτογραφιών από την τριήμερη εκδρομή της Γ Γυμνασίου στους Δελφούς και τη μονοήμερη εκδρομή του σχολείου στο Ναύπλιο.
- Έκθεση των έργων ζωγραφικής που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μας, στα πλαίσια του μαθήματος Καλλιτεχνικών Α, Β και Γ Γυμνασίου και του Πολιτιστικού Προγράμματος "Τέσσερις Εποχές".
- Έκθεση των έργων του μαθήματος Τεχνολογίας Α και Β Γυμνασίου (στο ΕργαστήριοΤεχνολογίας).
- Στα πλαίσια του Προγράμματος Αγωγής Σταδιοδρομίας, προβλήθηκε ακόμη η ταινία "UNITED" του οργανισμού Νεολαία για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, και πραγματοποιήθηκε στο ισόγειο του σχολείου έκθεση φωτογραφίας και αφηγήσεων με θέμα το δικαίωμα στην εκπαίδευση (ιδιαίτερα των κοριτσιών και των γυναικών) και τη σημασία του. Το υλικό της έκθεσης διατέθηκε στο σχολείο μας από την Actionaid, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Δράσης για την Εκπαίδευση.






Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της Σχολικής μας Κοινότητας - εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες, γονείς και κηδεμόνες - για την παρουσία και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: